Los Angeles

Vi gjorde ett kort stopp i Los Angeles på vägen hem för att bryta upp tiden i flygstolen lite. Det blev två nätter på ett hotell i Santa Monica, ett trevligt område vid kusten som vi blivit rekommenderade.  Vi spenderade vår korta tid med att strosa på strandpromenaden mellan Santa Monica Pier och Venice Beach tillsammans med andra barnvagnsförare, cyklister, joggare och rullskridskoåkare. Det var toppenväder och piren erbjöd lite karusellåkning för Elliot innan vi promenerade bort till Venice. Tyvärr somnade han sedan så  han missade ett par lekplatser som vi passerade. De var välutrustade med gungor och roliga rutschkanor. Julia provade på att gunga och gillade det lite bättre än i Japan. Det blev såklart en burgare till lunch på Sidewalk Café

Santa Monicas stolthet är, förutom piren, 3rd street promenade, en trevlig liten shoppinggata där vi tillbringade kvällarna på bokaffärerna som har öppet till midnatt. Vi hade också blivit rekommenderade ett restaurangbesök på PF Chang som ligger på en tvärgata från 3rd street, där skulle vi beställa chang’s chicken lettuce wraps, crispy honey shrimp och mongolian beef. Vi följde rådet och det var gott och väldigt mycket mat, till och med Elliot gillade maten.