Uppe tidigt i Los Angeles

Lite påverkade av tidsskillnaderna så vaknade vi (eller snarare barnen) redan klockan fyra på morgonen pigga och glada. Det gick att ligga kvar och dra sig lite fram till fem med hjälp av varsin film på Ipoden. Sedan önskades frukost! Det är ju i och för sig inga problem i detta land där allting är öppet nästan dygnet runt.  Först var det dock påklädning och då konstaterades att det var lite för mycket smutstvätt i packningen. En tvättmaskin och tumlar fanns i korridoren på hotellet och innan klockan var sju hade vi alla duschat och fått nytvättade kläder för en kostnad av 2 dollar! Vid tvättmaskinen fanns även en automat med diverse snacks så Julia valde en påse med chokladkex till sin första frukost. Vår andra frukost inmundigades på Cafe Creppe vid 8 och var god och dyr. Normal öppningstid för de flesta affärer är 10 men boklådorna är öppna tidigt eftersom det oftast finns ett Starbucks eller annan kaffekedja i dem. Vi spenderade en timme på Barnes & Noble med att läsa böcker och se ut lämplig reselektyr för barnen. På Elliots önskelista för dagen stod två saker: lekpark och McDonalds.