Cykeltur Deja Vu

Denna resa känns lite som en deja vu. Vi bor på samma hotell som för 2 år sedan och vi gör samma aktiviteter ungefär. Vi hänger mycket på third street promenade, stranden och vi hyr cyklar. Egentligen ska man hyra bil om man vill se något av stan, men denna gång blev det inte så.
Med hjälp av två cyklar och en cykelvagn tog vi oss längre bort än tidigare. Vi cyklade förbi Venice och bort till Marina Del Rey. Världens största konstgjorda marina för småbåtar, där ryms cirka 5300 båtar. Ganska vacker anläggning, men den delen vi valde att stanna vid var rätt otillgängligt. Där var det inte så en söndagscyklist vill att en marina ska se ut. Allt var instängslat och du kan inte ta dig ut på bryggorna för att titta på båtarna.

Därefter stannade vi vid Fisherman’s Village, vilket var ett trevligt område bestående av en rad fina träbyggnader och en fyr efter vattnet med restauranger och lite shopping.  Här fanns det däremot stora båtar att titta på, och det går även turer till Catalina islands. För övrigt en utflykt som våra vänner i LA rekommenderade. Det får bli ett annat år när vi inte har deja vu tema.

Cykelturen slutade vid stranden utanför flygplatsen där vi vände tillbaka. Barnen hade skoj i cykelkärran och sjöng för glatta livet tills batterierna abrupt tog slut och de somnade båda två.