Slutade som det började

Sista natten innan vi skulle flyga hem blev Julia sjuk med feber och magont. Som sämst var hon mitt i natten. Strax före 6 skjutsade Ritsuko oss till tågstationen. Resan till flygplatsen tog en och en halv timme och gick bra. Det var först när vi stod vid incheckningsdisken som Julia sa att hon började må dåligt igen. Fel tillfälle. Alexandra och Julia sprang ut och tog frisk luft, medan jag och Elliot lyckades checka in alla fyra. Elva timmar i planet till Frankfurt förflöt utan problem, med mycket sömn. Elliot var duktig och tittade inte bara på film utan gjorde en del skolarbete mellan varven. Flygrutten gick över norra Ryssland och dök ned över Riksgränsen över hela Sverige mot Tyskland. Kändes lite drygt när vi flög över Stockholm.
Sista flygningen tillbaka från Tyskland till Sverige var den skumpigaste med tätt mellan luftgroparna, vilket 75% av familjen aldrig märkte då de sov stenhårt.
Väl hemma i Sverige mottogs vi av snö och minus åtta grader. Burr!
Nu har vi fina minnen att leva på tills nästa gång…

20140113-212536.jpg
Vårt plan från Tokyo

20140113-212613.jpg
Hemma i Telefonplan.