En jordenruntresa igen

I år blev det ingen resebyrå som ordnade biljetten till oss. Vi gav dem ett försök dock. Två företag fick en lika detaljerad kravspec redan i september, var vi ville stanna, när och hur länge. Märkligt nog är det alltid svårt tydligen att leverera det som efterfrågas. Vi fick bra förslag men inget som vi frågat efter. Vi var sent ute och det var svårt att hitta avgångar var svaret.
Gjorde en snabbcheck själv i slutet av oktober på star alliance hemsida och jordenruntbiljetter. Där fanns vad vi efterfrågade och dessutom bättre flighter till ett lite lägre pris. Efter ett antal tester slog vi till på följande stopp:
Vancouver, supertrevlig stad som jag gärna ville återvända till
Whistler, kul med lite vinter och snö, samt lär vara ett bra skidområde (även om vi måste släpa med vinterkläder jorden runt…)
Nya Zeeland utan så mycket utflykter
Singapore, vi har varit där förr men inte så länge. Skönt med lite värme.

Ska bli skönt att komma iväg.