Hej då Nya Zeeland

Då var det dags att lämna Nya Zeeland för denna gång. Otroligt vad snabbt tiden går. Vi var ändå lite längre hos Elin och hennes familj i år än förra året men det märktes inte. Helt plötsligt var det dags att åka vidare.
De två sista dagarna fick barnen välja vad de ville göra. Elliot ville ut och fiska, vilket det snällt ordnades för oss. Jag, Elliot, Dylan och Dave i den lilla båten och Elin, Keelan, Alexandra, Julia, Liz och Mart i den stora båten. Julia skulle först inte med för hon var rädd för att bli sjösjuk, men det visade sig att hon tyckte det var jätteroligt. Fiskelyckan var inte stor men en hel del napp blev det som inte kvalade för att tas med hem. Till barnens stora förtjusning fångade vi ett par småhajar.
Julia valde att på hennes dag skulle vi plocka bär igen samt att hon ville bada i swimmingpoolen. Det var väldigt varmt på bärplockningen vilket gjorde badet mer eftertraktat.
Vi upptäckte alldeles försent att det stod en bänk ute i trädgården som var utmärkt att sitta på för att se solnedgången utöver kullarna och bergen. Sista kvällen satt vi där och njöt av utsikten och lite vin.
Tack Elin och alla andra för all gästvänlighet och hoppas vi ses snart igen!

IMG_0636.JPG

DSC08037.JPG

DSC08048.JPG

DSC08060.JPG

DSC08078.JPG

DSC08076.JPG

En reaktion på “Hej då Nya Zeeland

  1. Tack igen för att ni kom ner igen!!!! Det är så roligt att ha er här önskar bara att ni kunde stanna längre.
    Hoppas att ni kommer tillbaka nästa år!

Kommentarer inaktiverade.