Sista dagen i Singapore och årets första lopp

Jag passade på att söka på running races in Singapore i höstas och hittade ett lopp som gick av stapeln samtidigt som vi var där. Jag skrev ett mail till arrangörerna och lyckades anmäla mig. Det var Singapores universitet som anordnade ett charity run till förmån för studenterna och sträckan som jag anmälde mig till var 10km. Det var ett ganska litet lopp men ändå välarrangerat. Jag hade inte tittat så noga på bankartan innan jag anmälde mig och såg först nu att banan hette elevation challenge, lägg på 30 grader i skuggan och hög luftfuktighet på det… Jämför med sista loppet som jag sprang i Sverige då det var minus två grader.
Jag tog mig igenom loppet ivrigt påhejad av den enda publiken på plats; Elliot, Julia och Alexandra. Lyckades hålla drygt fem minuter per kilometer och det var jag nöjd med, överlevde trots allt.

DSC08432.JPG

DSC08438.JPG

DSC08450.JPG