Det två andra dagarna i Niseko

Andra dagen:
Vi började med att äta frukost och sen så bla bla bla . Alla vet väl hur man startar en dag. I alla fall vi fick skjuts upp till backen för att åka skidor. Den här gången provade vi våran sida av berget. Jag tyckte den var mycket bättre än den andra sidan. På våran sida var det jätte fint men gondolen var lite för långsam. För det ska inte behöva ta 10 minuter att åka hela vägen upp. Det ska minst ta 11 minuter upp. Nej jag bara skoja det ska väl ta 5 minuter i alla fall.
Det var väldigt kallt där uppe det var tur att jag och Julia fick ordentliga kläder, tack mormor. Men det är ju solklart att vuxna måste vara så snygga och stå framför spegeln i 4 timmar och inte praktiska. Man förstår ju att de vuxna frös. Det fanns en backe som inte var pistad som jag tyckte var roligast. Jag berättar lite mer om den nästa dag. Det var andra åket vi upptäckte den backen. Det var sjukt mycket snö.
Det finns inte så mycket saker att skriva om nu för den här dagen var inte så händelserik.
Jo just Julia fick 200 yen och vred i en sån här apparat där man får en liten leksak men Julia fick 5!!! Stycken istället. Coolt va. Den dagen åkte vi kvällsåkning. Det var inte så jätte kul. Den här dagen är slut när jag säger slut.

Tredje dagen:
Vi började med bla bla bla. Vi gick till backen och hade en liten retsticka som retade mamma. Det regnade nere i byn eller där vi bodde. Men vi provade backen ändå.
”herre gud vad mycket snö”. Vi var de första som åkte där uppe. Det var skit fin snö allvarligt det var som mjukglass fast vitt och lent. Vi åkte Offpist det var JÄTTE KUL när det inte var plus och det blev det i slutet. Det var ju sista dagen så det var några eller snarare en som inte pallade. Om man inte vet vad pallade betyder så betyder det orkar inte typ. Så mamma fick stanna med Julia som inte pallade medans pappa och jag åkte ett sista åk. Det åket var nog det sämsta åket för de var så mycket kram snö så det inte gick att förstå. Under tiden vi åkte så försökte mamma hitta ett Japanskt bad. Vi hittade ett som var så skönt att man nästan kunde eller snarare kan somna i det badet. Det var killar och tjejer för sej. Man fick INTE leka, man var tvungen att vara tyst, man fick inte plaska och massa andra saker man inte fick göra. Efter badet hade vi bokat bord på Lucky Fingers. Där fanns det bara små rätter men man blev ändå mätt . Efter maten gick vi och lämnade liftkorten i en automat så fick man tillbaka 1000 yen för ett liftkort. Där efter gick vi hem och drog ner ögonlocken.
PS det var pappa som var retstickan.

Av Elliot

”herre gud vad mycket snö”

”herre gud vad mycket snö”

det tar bara 5 min med en galen syster bredvid

det tar bara 5 min med en galen syster bredvid

som mjukglass

som mjukglass

kvällsskidåkning

kvällsskidåkning

mamma

mamma

pappa

pappa

sjukt mycket snö

sjukt mycket snö

lunch

lunch

snö

snö

snö

snö

En reaktion på “Det två andra dagarna i Niseko

Kommentarer inaktiverade.