Niseko

Skidåkningen i Niseko görs på fyra olika ställen som alla saluför sig som Niseko United. Vi bodde vid resorten Annapuri men skidade även i Hirafu och vid Niseko Village. Den fjärde och sista resorten Hanazono var för långt bort. Det var bra ordnat med ett och samma liftkort för alla resorterna. Liftkortet gällde även som betalning för ett visst antal bussresor mellan skidorterna. Resan mellan Annapuri och Hirafu tog med ett antal stopp totalt 40 minuter. Bussresan var ingen njutning direkt då det var knökfullt på bussen, ståplats för dem som klev på redan vid andra stoppet och full värme på så att man verkligen skulle bli svettig och illamående. Det var dock inte trångt vid liftarna för där var det bara att glida in och åka upp igen.
I backarna var det verkligen inte trångt utan gott om plats för stora svängar. Härligt med känslan av att ha backen helt för sig själv.

Fin utsikt från backen

Fin utsikt från backen

Igensnöade i sittliften

Igensnöade i sittliften

Far och dotter

Far och dotter

Elliot i full fart

Elliot i full fart