Julafton dagen i Nelson.

Idag är det julafton. Vi ska åka till Liz och Mart efter vi har öppnat alla paket hos Elin.
När vi hade öppnat paketen åkte vi till Liz och Mart så klart. När vi var hos dom öppnade vi lite paket till. Jag fick 4 nagellack och glitter tatueringar av en flicka som heter Sopie. När vi hade öppnat paketen åt alla mat. Jag vet inte om exakt alla åt. Några tjejer gömde choklad i trädgården. Dom som ville leta av barnen fick förstås. Killarna hade vattenkrig i trädgården.
Nästan alla ville åka till poolen och bada till och med jag för det var så varmt.
Som tur var åkte vi till poolen. Jag höll på att dö av värme.
Vi viste inte vilken pool vi skulle till. Jag ville till skol poolen allra mest då.
Det blev skolpoolen.
När vi kom till poolen byte alla om som var med. Några hade redan badkläder på. Martin och Alexandra bada inte als men förresten
brukar dom inte. Elliot hoppa många gånger tycke jag i alla fall och lekte. Jag lekte hoppade och gjorde konster i vattnet. Vi var i skol poolen 1 eller 2 timmar. Sen åkte vi hem till Elin och åt kvällsmat sen gick vi och la oss i sängen.
Den dagen var jätte bra tyckte jag.

Av Julia

Elins julgran

Elins julgran


skräp och paket

skräp och paket


dom flesta barnen vid julgranen

dom flesta barnen vid
julgranen


Emma öppnar ett av sina paket

Emma öppnar ett av sina
paket


Alexandra Liz och Mart

Alexandra Liz och Mart


Mart och Dylan ute på trädgården

Mart och Dylan ute på
trädgården


nåra barn i skolpoolen

nåra barn i skolpoolen


Emma Julia Sopie och Lollo

Emma Julia Sopie och Lollo

6 reaktion på “Julafton dagen i Nelson.

  1. Jättebra Julia, lika intressant att läsa din berättelse som Elliots. Nu snöar det här. Plogbilen har kört en runda blir nog fler turer i natt.
    Kram
    Mormor

  2. Du är jätteduktig på att skriva Julia. Jag kan precis se er framför mig, hur ni har det. Jag önskar verkligen att jag var med er, kanske nästa jul? I dag har farfar och jag gått ned till stan. Jag köpte en gråblå kofta och t-shirt. Farfar köpte sig en ny såg. Det blåste kallt när vi gick hem. I morgon kommer Ulla och Lennart. De ska sova kvar i era sängar, så att vi kan fira in det nya året.
    Stor kram till dig från din gamla farmor

Kommentarer inaktiverade.