Tur i oturen

Det var en lång resa från Niseko i Japan till Nelson i Nya Zeeland. Den startade vid 0800 med buss i 3,5 timme. Nu var det visserligen dagsljus och vi fick se berg, skogar och sjöar i ett vackert vinterlandskap.
Flyget till Tokyo med Jetstar gick som planerat. När vi landade i Tokyo möttes vi däremot av information om att planet till Auckland var en och en halvtimme försenat. Med tanke på att vi hade en timme och femtio minuters bytestid i Auckland innebar det att vi skulle missa vår anslutning till Wellington – Nelson.
Flygturen till Auckland gick efter förhållanden fort. Det var första gången som jag flög en Dreamliner. De hade de andra i familjen redan gjort. Som fortast flög vi 1200 km/h och lyckades flyga in 45 minuter. Det räckte inte för att vi skulle hinna med vårt inbokade flyg mot Wellington – Nelson, så vi blev istället ombokade på en direktflight Auckland Nelson. Den gick 2 timmar senare men vi kom fram 15 minuter före den tid som vi skulle ha anlänt.
Äntligen framme!

Svårt att fånga det vackra landskapet från bussfönstret

Svårt att fånga det vackra landskapet från bussfönstret

Tur att mobiltelefoner finns så att tiden går fortare

Tur att mobiltelefoner finns så att tiden går fortare

På väg mot Tokyo

På väg mot Tokyo

Star Wars mötte oss på Tokyos flygplats

Star Wars mötte oss på Tokyos flygplats


Dreamliner på väg mot Auckland

Dreamliner på väg mot Auckland

På Aucklands flygplats och shorts på

På Aucklands flygplats och shorts på

Traditionsenlig jullunch på MacDonalds, Aucklands flygplats

Traditionsenlig jullunch på MacDonalds, Aucklands flygplats

På väg mot Nelson

På väg mot Nelson

Ned för landning i Nelson. Stämning på topp!

Ned för landning i Nelson. Stämning på topp!

2 reaktion på “Tur i oturen

  1. Tack för att vi får ta del av er resa! alltid lika roligt att läsa och se era fina bilder.

Kommentarer inaktiverade.