Tiden flyter i väg

Dagarna går fort när man har semester. Vi har haft tur med vädret den första veckan och har kunnat njuta av solens värme och såklart hunnit bränna oss både här och där trots en solskyddskräm med faktor 50 +. Nu har vi en regnig helg så vi passar på att lägga upp lite bilder från förra veckans bad och invänta bättre väder.

Vi har hunnit med att bada på Rabbit Island där stranden känns enormt stor och lång. Vi var många där en dagen i sällskapet och Dave kom med båten så att man kunde hoppa från den ner i vågorna. Det fanns även många snäckor att plocka och gamla trädrötter att klättra på.

Trädklättrare på Rabbit Island

Trädklättrare på Rabbit Island

Stranden på Rabbit Island

Stranden på Rabbit Island

Rabbit Island

Rabbit Island

Elliot hoppar från båten

Elliot hoppar från båten

Ett självklart bad är såklart skolpoolen som ligger nära. Har man tur så kan man ha den helt för sig själv. På morgonen är det lättast att vara själv om man som Martin vill motionssimma utan att hamna under hoppande barn.

Elliot hoppar i skolpoolen

Elliot hoppar i skolpoolen

Julia blir kastad i skolpoolen

Julia blir kastad i skolpoolen

Kaiteriteri har en guldgul strand som är enormt vacker. Den är inte så stor och det är mycket folk så det blir trångt mellan filtarna.

Fotbollsmatch på stranden i Kaiteriteri

Fotbollsmatch på stranden i Kaiteriteri

En annan fin strand är den som ligger i Nelson och som heter Tahunanui. I anslutning till den finns en vattenrutschkana som barnen provade på men det var väldigt mycket folk som ville åka och väldigt korta marginaler mellan åkarna vilket orsakade en del krockar och skador. Inget att rekommendera. Stranden däremot bjöd på fina vågor och varmt vatten.