Vardagssysslor

Några obligatoriska sysslor som man gör när man är här.
-Storhandla på Pak´nSave. Stora kundvagnar och ett enormt upp och nerpackande av varor. Lägg ner det du ska handla i vagnen. Plocka upp på bandet då du ska betala. Kassörskan ställer ner allt igen i en ny kundvagn och du betalar för att sedan gå och packa ner allt i kassar. Här kan man förbättra på många vis. Och varför är det inget anat land än Sverige som har stora plastkassar med bra kvalitet?

Obligatorisk storhandling

Obligatorisk storhandling

-Leka i lekparken på skolan. Här finns två olika klätterställningar med hinderbanor. Mycket fokus på armstyrka.

Lekplatsen på skolgården

Lekplatsen på skolgården

-Bestiga ett berg. Denna gång blev det den närmsta kullen som låg i fårhagen. Vi hade många beskådare när vi kom till toppen.

Söta syskon i kvällssolen

Söta syskon i kvällssolen


Får på bergets topp

Får på bergets topp

-Plocka bär och äta ”real fruit ice-cream”. Eftersom bären är så stora går det på nolltid att plocka. I år var det gott om bär och glassen smakade lika gott som vi mindes den.

Bär i långa rader

Bär i långa rader

-Hoppa studsmatta. Denna gång mot alla regler. Alla på en gång och utan skyddsnät men är man på N.Z som ju är ”land of adventures” så är detta bland det modigaste vi klarar av. (Förutom att åka sittlift utan säkerhetsbygel i Japan!)

Jumping on the edge

Jumping on the edge

-Leka krig med kusinerna. Vattenkrig är ju allra roligast. Vid juldagens middag var de två lägren posterade på varsin sida om matbordet vilket medförde att även de vuxna blev träffade.

Julia laddar för bus

Julia laddar för bus