Berget vid ån

Dave gav en ide’ att vi skulle åka till en å. Det var jag, Dylan, Kee och Dave som åkte dit första gången. Andra gången åkte alla. När jag sa alla menar jag Dylan och Kees fyra andra kusiner. När vi kom fram så var man tvungen att gå i vatten innan man kom till stenarna som man solade eller nu vad man gör på stranden. Sedan var man tvungen att simma i vatten med lite ström tills man kom till klippan där man kunde hoppa. Det var ungefär två och en halv meter högt. Vi var inte där så länge innan alla tröttnade. För vi hade med två småbarn som inte ville simma och ett par vuxna som var kvar med småbarnen. Alla som inte simmade blev sönderbitna av sandflugor! Det var därför vi gick hem så fort så vi gjorde inte mycket mer den dagen.

av Elliot

Berget vid ån

Berget vid ån

Hopp från klippan

Hopp från klippan

Bomben

Bomben

Hopp film

En reaktion på “Berget vid ån

  1. Jätte bra skrivet Elliot! Dave ville att jag skulle berätta att det var en haircutters o inte en kackerlackor. De är från helt olika familjer o att han aldrig skulle äta en kackerlacka. :o)

Kommentarer inaktiverade.